Tervetuloa kotimaiseen nettikauppaan!

Lahjapaketointi on maksuton palvelu. Tilaus voidaan toimittaa suoraan saajalle Suomeen ja pakettiin liitetään mukaan lähettäjän tervehdys.

Minimiostos 10€

Maksutavat: Kaikki kotimaiset pankkipainikkeet, Visa, Mastercard, Lahjakortti, Collector lasku/osamaksu

Myyntialue on Suomi ja toimituskulut Suomeen:

  • 3,95€ kirje alle 250g ja alle 3cm vahva, hinta max 30€. Jos lähetys on isompi, kalliimpi tai särkyvä, valitaan paketti. Kirjeen ja postipaketin hinnan erotus     maksetaan ennen toimitusta tilille, ellei tilaus mahdu em. kirjeen mittoihin.
  • 5,95€ Postipaketin nouto Postista, noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Tilaussivulla kysytään toivomanne noutopiste. Paketin enimmäispaino on 20 kg. Jos tilaus mahtuu ja soveltuu XS-pakettiin tai kirjeeseen niin se toimitetaan perille asti postilaatikkoon tai postiluukkuun.
  • Ilmainen toimitus Suomeen yli 500€ tilaukselle, jonka paino on enintään 20kg

Toimitustavat

Sähköinen lahjakortti tulee ostajan sähköpostiin välittömästi maksutapahtuman yhteydessä.

Postitse max 20 kg. Muut toimitustavat ja yli 20 kg toimitukset sovittavissa erikseen. Mahdollinen kuljetus tai nouto painavien, arvokkaiden tai helposti särkyvien tuotteiden kohdalla tapauskohtaisesti sopimuksen mukaan. Ottakaa yhteyttä myyjään jos haluatte lisätietoa tuotteiden valinnassa tai käyttää muita toimitustapoja tai lisäpalveluita. 

Toimitusaika 1-5 arkipäivää. Valtaosa tuotteista on varastossa lähtövalmiina. Mikäli jonkin tuotteen hankinta, valmistus tai raaka-aineen hankinta kestää pidempään, niin ilmoitamme siitä viipymättä. Qiin vastuu tuotteen tai raaka-aineen huonosta saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. Kiireellisestä tilauksesta ja lahjapaketointi toivomuksista kannattaa mainita tilauksen lisätiedoissa.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkistakaa heti paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys lähettäjään, niin sovimme jatkotoimenpiteistä. 

Palautusoikeus

Tilauksiin pätee kuluttujasuojalain mukainen 14 vrk palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Palautuksen ja tuotevaihdon ehtona on että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä ja myyntikelpoisia. Palautusoikeutta ei ole tuotteilla, jotka on valmistettu tilaustyönä tai joita ei voi palauttaa edelleen myytäväksi esim. tilatun kaiverruksen takia. Asiakkaalla ei ole oikeutta palauttaa eikä vaihtaa vioittunutta tuotetta, jos vika johtuu väärästä käytöstä, säilytyksestä tai jostakin muusta asiakkaan aiheuttamasta syystä. Palautus- ja vaihto-oikeutta ei ole myöskään poistotuotteilla, alennustuotteilla, 2-laatuiseksi tai muuten vialliseksi mainituilla tuotteilla. Kivituotteiden palautusoikeus: Kivituotteet ovat luonnontuotteita, joissa on luonnollisesti yksilöllisiä eroja väreissä, muodoissa ja koossa. Sulkeumat ja särmät tekevät jokaisesta kivestä uniikkikappaleen. Siksi on mahdollista, että toimittamamme kivet eivät ole täsmälleen nettikaupan tuotekuvien näköisiä. Kivien koot ovat keskimääräisiä kokoja, joten yksittäinen kivi voi olla hivenen suurempi tai pienempi ilmoitettuun kokoon nähden. Edellä mainituista seikoista johtuvat palautukset eivät täytä palautuksen ehtoja. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti. Liittäkää palautukseen tilaustiedot ja yhteystiedot. Maksu suoritetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 14 vrk kuluessa palautuksen saapumisesta. Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen ja toimittava annettujen ohjeiden mukaan. Ota aina ensin yhteyttä puh +358 407710747/Helena Hakala. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 7 vrk. Palautuksissa ja tuotevaihdoissa asiakkaalle ei hyvitetä postikuluja, emme myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Asiakas vastaa tavaroiden palauttamisesta tai vaihtamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Mikäli myyjälle aiheutuu kuluja palautuneen tilauksen lunastamisesta, ne vähennetään palautettavasta kauppahinnasta. Noutamatta jääneen ja lähettäjälle palautetun paketin lähetys- eikä palautuskuluja palauteta tilaajalle. Peruutusten ja palautusten käsittelykulut 10€. Tilauksesta aiheutuu myyjälle kuluja, vaikka tilaus peruttaisiin ennen tavaroiden toimittamista. Jos paketti palautuu noutamattomana esim. Posti ei voinut toimittaa saapumisilmoitusta virheellisen puhelinnumeron takia tai asiakas on unohtanut noutaa paketin ajoissa. Puhelinnumerona käytetään suomalaista matkapuhelinnumeroa, johon paketin saapumisilmoitus tulee Postilta automaattisena tekstiviestinä.

Virhe- ja vastuuvapaus 

Myyjä ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kustannuksista. Tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneista kustannuksista. Tuotteesta jos tuotetta on käsitelty tai muutoin muutettu. Lähetyksestä jos asiakas on ilmoittanut väärän toimitusosoitteen tai puhelinnumeron. Toimituksen viivästymisestä jos se johtuu lakosta, lähetyksen katoamisesta tai muista myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisista tekijöistä.

Selvissä hinnoitteluvirheissä Qii voi vedota erehdykseen, esimerkiksi 0€ tai jos kyseessä on ilmeinen virhe ja asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Tuotteiden mitat ja paino ovat likimääräiset. Jos kuvassa näkyy useampi tuote esim. ryhmä kiviä, niin hinta on á-hinta, ellei toisin mainita. 

Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:

Sähköpostilla osoitteesta qii@qii.fi

tai puh +358 40 7710747 Helena Hakala


Kiitos kun käytät kotimaista nettikauppaa!