Käyttö- ja toimitusehdot

Verkkokaupan käyttöehdot ja toimitusehdot

Hyväksyt nämä ehdot käyttämällä verkkokauppaa.

Myyjä:

Qii

PL 56

37501 Lempäälä

sähköposti qii@qii.fi

puh +358 40 7710747 Helena Hakala

y-tunnus 1574807-0


Minimiostos 20€

Maksunvälittäjä Verifone BlueCommerce

Verifonella on Suomen Finanssivalvonnan (FiVa) myöntämä lupa toimia maksunvälittäjänä Suomessa. Verifone Finland Oy on luotettava kotimainen maksunvälittäjä. Verifonella voit maksaa verkkopankkiveloituksena, luottokortti- ja mobiilimaksuja.

Maksutavat   

 • Kaikki kotimaiset pankkipainikkeet

      
 • Visa

      
 • Mastercard

      
 • Qiin sähköinen lahjakortti

Toimituskulut Suomeen 

 • Alle 25kg toimituserät 5,95€  Postin pikkupaketti - XL-kokoinen paketti: Paketin nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista. Jos tuote mahtuu ja soveltuu pikkupakettiin, niin tilaus toimitetaan postilaatikkoon/postiluukkuun. Postilaatikkoon ohjaamisen voi kieltää tilauksen lisätieto kohdassa. Pakettikokojen ajantasaiset tiedot Postin sivuilla. Ilmainen toimitus yli 250€ ostoksille.

      
 • 19€ Postipaketin kotiinkuljetus max 25kg. Posti tuo ovelle sovitusti. Ilmainen toimitus yli 500€ ostoksille.

      
 • Yli 25kg toimituserissä tai yli  XL-kokoisissa paketeissa sovitaan toimitustapa ja hinta ennen tilauksen tekoa.

Toimitustavat   

 • Postin seurantakoodillinen paketti max 25 kg Postiin tai Postin automaattiin

      
 • Pikkupaketti seurantakoodilla postiluukkuun tai postilaatikkoon

      
 • Muut toimitustavat ja isokokoiset tai yli 25 kg toimitukset sovitaan erikseen. Mahdollinen kuljetus tai nouto painavien, arvokkaiden tai helposti särkyvien tuotteiden kohdalla Tampereen seudulla.

Ottakaa yhteyttä

- jos haluatte käyttää muita toimitustapoja tai lisäpalveluita.

- jos paketin paino tai tilavuus ylittää hinnastossa mainitut arvot.

- jos on muuta kysyttävää tuotteista tai tilaamisesta.


Toimitusaika

Tilauksen käsittely 1-3 arkipäivää. Tuotteet ovat varastossa lähtövalmiina ja tilaukset käsitellään yleensä heti tilauspäivänä. Kiireellisestä tilauksesta kannattaa silti mainita tilauksen lisätiedoissa. Qiin vastuu tuotteen tai raaka-aineen loppumisesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkistakaa heti paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Kuva auttaa dokumentoinnissa. Ota myös yhteys lähettäjään, niin sovimme jatkotoimenpiteistä.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautusoikeutta ei ole tuotteilla, jotka on valmistettu tilaustyönä tai joita ei voi palauttaa edelleen myytäväksi esimerkiksi tilatun kaiverruksen takia. Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä myyjään ja ilmoittaa peruutuksesta ja sopia tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty. Asiakkaalla ei ole oikeutta palauttaa eikä vaihtaa vioittunutta tuotetta, jos vika johtuu väärästä käytöstä, säilytyksestä tai jostakin muusta asiakkaan aiheuttamasta syystä. Palautus- ja vaihto-oikeutta ei ole myöskään poistotuotteilla, alennustuotteilla, 2-laatuiseksi tai muuten vialliseksi mainituilla tuotteilla. Kivituotteiden palautusoikeus: Kivituotteet ovat uniikkeja luonnontuotteita, joissa on luonnollisesti yksilöllisiä eroja väreissä, muodoissa ja koossa. Sulkeumat ja särmät tekevät jokaisesta kivestä uniikin. Siksi on mahdollista, että toimittamamme kivet eivät ole täsmälleen nettikaupan tuotekuvien näköisiä. Kivien koot ovat keskimääräisiä kokoja, joten yksittäinen kivi voi olla hivenen suurempi tai pienempi ilmoitettuun kokoon nähden. Edellä mainituista seikoista johtuvat palautukset eivät täytä palautuksen ehtoja. 

Palautusohje

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen ja toimittava annettujen ohjeiden mukaan. Ota aina ensin yhteyttä puh +358 407710747 Helena Hakala. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 7 vrk. Jos tuote on rikkoutunut kuljetuksessa, ilmoittakaa siitä välittömästi. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti. Liittäkää palautukseen tilaustiedot ja yhteystiedot. Palautus tapahtuu ostajan ilmoittamalle pankkitilille viipymättä, kun tuote on palautunut myyjälle. Palautuksissa ja tuotevaihdoissa asiakkaalle ei hyvitetä lähettämisen postikuluja, joka voi toimitustavan tai paketin koon mukaan olla enemmän kuin tilauksessa maksettu postikulu. Emme myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Asiakas vastaa tavaroiden palauttamisesta tai vaihtamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Mikäli myyjälle aiheutuu kuluja palautuneen tilauksen lunastamisesta, ne vähennetään palautettavasta kauppahinnasta. Noutamatta jääneen ja lähettäjälle palautetun paketin lähetys- eikä palautuskuluja palauteta tilaajalle. Esimerkiksi Posti ei voinut toimittaa saapumisilmoitusta virheellisen puhelinnumeron takia tai asiakas on unohtanut noutaa paketin ajoissa.

Virhe- ja vastuuvapaus

Myyjä ei ole vastuussa:

 • asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kustannuksista

      
 • tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneista kustannuksista

      
 • tuotteesta jos tuotetta on käsitelty tai muutoin muutettu

      
 • lähetyksestä jos asiakas on ilmoittanut väärän toimitusosoitteen tai puhelinnumeron

      
 • Myyjä ei vastaa virheistä tai toimintakatkoista, jotka aiheutuvat kolmannesta osapuolesta tai     ylivoimaisesta esteestä (force majure) tai inhimillisestä virheestä. Esimerkiksi Posti kadottaa seurantakoodilla lähetetyn tilauksen.     

      
 • Selvissä hinnoitteluvirheissä myyjä voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ilmeinen virhe ja asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.     

Huom!

 • Tuotteiden mitat ja painotiedot ovat likimääräiset.
 • Jos kuvassa näkyy useampi tuote esim. ryhmä kiviä, niin hinta on á-hinta, ellei toisin mainita.
 • Tukkumyynti ei ole verkkokaupassa. Ota yhteyttä, jos olet jälleenmyyjä.


Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:

Sähköpostilla osoitteesta qii@qii.fi

puh +358 40 7710747 Helena Hakala

Kiitos kun käytät suomalaista verkkokauppaa!