Terveyspallot Taiji kalsiittipallot 2kpl säilytysrasia ohjeet suomeksi
Terveyspallot Taiji kalsiittipallot 2kpl säilytysrasia ohjeet suomeksi

Terveyspallot Taiji kalsiittipallot 2kpl säilytysrasia ohjeet suomeksi

60,00 €
sis. 24 % ALV
Kalsiittipallon halkaisija 52mm.


Kiinalaiset terveyspallot, joita pidetään yhtenä kiinalaisena perinteisenä aarteena, sai alkunsa Ming-dynastian aikana (1368-1644). Kiinalaiset käsityöläiset ovat siirtäneet sen huolella sukupolvelta toiselle vuosisatojen ajan.  Kiinalaisia terveyspalloja pidetään kansallisena aarteena, sillä paloilla on käyttäjälleen terveyttä ja hyvinvointia lisäävä vaikutus ja se on hyvä lahja ystävälle.

Miten kiinalaiset terveyspallot voivat parantaa ihmisen terveyttä?

Perinteinen kiinalainen lääketieteellinen Jingluo-teoria kuvaa vartalon pää- ja rinnakkaiskanavia, joiden läpi elinvoima virtaa ja joiden mukaan akupunktiopisteet paikallistetaan. Tämän teorian mukaan kymmenen sormea ovat yhteydessä aivohermoon ja kaikkiin ihmiskehon elimiin. Pallojen liikuttaminen sormilla stimuloi useita käden akupunktiopisteitä edistäen siten elinvoimaa ja verenkiertoa kehossa.Tämä harjoitus auttaa elimistöä toimimaan harmoonisesti, lisää lihasten joustavuutta, vahvistaa luustoa, edistää keskittymiskykyä ja parantaa verenkiertoa.
Harjoittelemalla säännöllisesti päivittäin vuosien ajan säilytät muistin hyvänä, selkeän ajattelun, kestävyyden, rennon ja huolettoman asenteen ja viimekädessä pidennät elämääsi.

Menetelmä:
Laita molemmat pallot yhden käden kämmenelle. Käsittele palloja taitavasti käyttäen kaikkia viittä sormea peräkkäin siten, että pallot koskettavat toisiaan kevyesti jatkuvassa liikkeessä joko myötä- tai vastapäivään. Harjoituksen aikana käden sormien ja nivelten pitäisi olla jatkuvassa liikkeessä ja kyynärvarren lihasten tulisi supistua ja rentoutua luonnollisella rytmikkäällä tavalla. Harjoittele ensin yhdellä, sitten toisella kädellä ja edelleen vaihdellen käsiä.

 

Mallinumero: 14207