Stauroliitti ristikivi hiottu amuletti taskukivi n. 47x60mm 48g
Stauroliitti ristikivi hiottu amuletti taskukivi n. 47x60mm 48g

Stauroliitti ristikivi hiottu amuletti taskukivi n. 47x60mm 48g

53,00 €
sis. 24 % ALV

STAUROLIITTI - RISTIKIVII

Tämä stauroliitti (FeAl4Si2O10(OH)2)  Lat. stauros -risti, lithos-kivi = Ristikivi. Jo keskiajalla pyhiinvaeltajat käyttivät suorakulmaisia, ristin muotoisia kaksoiskiteitä suojelus talismaaneina. Tämä kivi on tavallaan perusauttajasi, joka estää sinua hukkumasta arkipäivän huoliin. Voit kantaa kiveä taskussasi tai pitää suoraan iholla.

Parhaat stauroliitit  tuotetaan nykyään venäjältä Kuolan niemimaalta, mistä tämäkin yksilö tulee. Väri punaruskeasta ruskean­mustaan, kovuus 7-7,5. Kuuluu mineraaliluokkaan sili­kaatit. Kidejärjestelmä rombinen. ?rityistuntomerkkinä ristin muotoiset läpikasvettumat.

Stauroliitti ”Palvelus elämälle” Tyypillistä näille kiville on, että ne antavat käyttäjälleen mahdollisuuden toteuttaa itseään. Kiven symboloima risti on kohtalo itsessämme, sillä on yhteys meidän syvälliseen sisimpäämme - meidän oikeaan identiteettiimme -elämän­tehtä­väämme. 

Stauroliitti on voimakas ”maa”kivi (juurikivi), joka työskentelee erityisesti kolmen chakran: juurichakran, sydänchakran ja kolmannen silmän yhteydessä. Se auttaa sinua hakemaan ja tasa­painottamaan elämääsi kokonaisuutena. Se auttaa sinua löytämään levon itsessäsi - rak­kauden ympäröimänä.

Tämä mineraali on hyvän onnen taikakalu. Sitä kutsutaan myös"keijukaiskiveksi" tai kei­jukaisen ristiksi ja aiemmin historiassa niiden sanottiin olevan keijukaisten kyynelten kiteytymiä.

Sanotaan että tätä ristin muotoista kiveä käytettiin parantamaan Rikhard Leijonamieli mala­rian tapaisesta sairaudesta Ristiretkien aikana. 

Pochahontas päällikkö Powhaten tytär käyt­ti myös stauroliittikiteitä. Sanotaan, että hän lahjoitti Kapt. John Smithille yhden näistä kiteistä suojellakseen häntä vahingoilta.

Tätä mineraalia käytetään aikaan saamaan yhteys fyysisen, astraalisen ja kosmisen tason välillä ja auttamaan näiden kolmen yhteen sovittamisessa, tasapainottamisessa ja keski­näi­sessä kommunikoinnissa. Stauroliittia käytetään myös "valkoisen magiikan" seremoini­ois­sa, ja siitä on apua rituaalien läpi viennissä.

Fyysisesti stauroliitin sanotaan käytetyn solurakenteiden häiriötiloissa, helpottamaan kas­vaimista johtuvia oireita, sekä kuumeiden, malarian ja depression hoidossa. Stauroliitti voi helpottaa myös stressitilanteessa ja depressiossa.

Tämä on hyvä kivi helpottamaan tupakoinnista johtuvia haitallisia tiloja. Auttaa ja tukee niitä, jotka haluavat päästä eroon tupakoinnista. Se tuottaa samanlaisen perusenergian kuin minkä tupakka tuottaaniille,  jotka muuten "menettäisivät otteensa". 

  • Astrologisesti: kalat

  • Värähtelyluku5.

  • Chakrat: Juurichakra, kolmas silmä=otsachakra, sydänchakra

Lähteet: Love is in the earth, Regnbuen Sten & Healing Klubb, Jalokivet jakorukivet , Kivet ja mineraalit, Jalokivien maailma 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.