Pörrösukat Finland-teksti, porokuvio, punainen
Pörrösukat Finland-teksti, porokuvio, punainen Pörrösukat Finland-teksti, porokuvio, punainen Pörrösukat Finland-teksti, porokuvio, punainen

Pörrösukat Finland-teksti, porokuvio, punainen

12,15 €
13,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Lämpimät ja pehmeät pörrösukat on 20% villaa wool, 50% akryyli, 30% polyamidi. Pesu 60°C Suomenlippu-tuote! 100 % suomalaista työtä.


Kaikki Teseman sukat valmistetaan Suomessa, Nurmeksen tehtaalla. Emme ole koskaan sortuneet tuomaan halpoja sukkia ulkomailta ja haluamme pitää kiinni suomalaisesta sukkien valmistamisen ammattitaidosta. Jokaisen tuotteemme voimme merkitä ylpeänä Suomalaisen työn avainlippu-tunnuksella.

Teseman sukissa käytettävä villa on eettisesti tuotettua

Käytämme sukissamme vain laadukkaimpia materiaaleja. Kaikki käyttämämme langat ja villat tuotetaan luontoa ja tuotantoeläimiä kunnioittaen.

Varmasti kestävät sukat.

Teseman sukkien kestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. Jo yli 500.000 Suomen armeijan varusmiestä on käyttänyt Teseman sukkia. Käytämme sukissamme aina laadukkaita materiaaleja ja sukissa käyttämämme on lanka on vahvinta.

Suunniteltu suomalaiseen jalkaan

Teseman sukat ovat mukavat ja istuvat suomalaiseen jalkaan. Olemme valmistaneet sukkia suomalaisille yli 30 vuotta. Vietämme elämästämme suurimman osan sukat jalassa, joten sillä on oikeasti merkitystä, millaisia sukkia pidämme.Samankaltaiset tuotteet