Klinokloori puolipallomainen 56x58x28mm, 156g, keräilykivi
Klinokloori puolipallomainen 56x58x28mm, 156g, keräilykivi Klinokloori puolipallomainen 56x58x28mm, 156g, keräilykivi Klinokloori puolipallomainen 56x58x28mm, 156g, keräilykivi Klinokloori puolipallomainen 56x58x28mm, 156g, keräilykivi

Klinokloori puolipallomainen 56x58x28mm, 156g, keräilykivi

Tuotetta rajoitettu erä.
198,00 €
220,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Baikal /Venäjä

Klinokloori - Seraphinite- Serofinit...

Klinokloori vahvistaa ihmissuhteita. Kloriittiryhmän mineraalina kivi on yksi parhaista parantavista kivistä. Auttaa ymmärtämään, että ihmisen ei tarvitse jäädä avuttomaksi eikä toivottomaksi oman elämänsä rakentamisen tai korjaamisen edessä. Klinokloori on erityisen hyödyllinen kivi käytettäväksi sairaana ja vuoteen­oma­na ollessa. Sitä voi käyttää auran, chakrojen ja meridiaanien puhdistamiseen.

Klinokolori peittää usein muita mineraaleja ja esiintyy liuskeisina ja rakeisina muodostumina sekä harvemmin tasapintaisina, monokliinisina kiteinä. Väri-muunnokset ovat väritön, valkoinen, keltainen ja vihreä. Klinokloori on yleisin kloriittien ryhmään kuuluva mineraali. Kloriitti on yleisnimi vihertävien, koostu­mukseltaan samantapaisten mineraalien ryhmälle. Siihen kuuluvat mm. ka­mo­siitti, dafniitti, delessiitti, klinokloori, penniitti ja prokloori. Kovuus 2-4, omi­naispaino 2,6-3,3. Himmeästi lasi-/helmiäiskiiltoinen, läpi­kuul­tava, viiru val­koi­nen tai vihreä. Murros sälöinen, joustamattomasti taipuisa, loh­keavuus erittäin etevä. Tätä Venäjältä, Itä-Siperiasta saatavaa kloriittimuotoa kutsutaan paikallisesti nimellä Serefina, Serofinit.  

 • Hyvä  meditointikivi mm. enkelienergioihin

      
 • Edistää yhteistyövalmiutta    

      
 • Haihduttaa riitaisan energian

      
 • Ametistin  kanssa käytettynä suojaavat tehokkaasti epä­miellyttäviltä     energiavärähtelyiltä.

      
 • Karneolin ja rubiinin kanssa käytettynä voi suojautua negatiivisilta     energioilta.

     
 • Värähtelyluku  5,6,9

      
 • Astrologisesti  härkä, jousimies

      
 • Chakrat: Kruunuchakralla kaikkia chakroja yhdistävästi ja     tasapainottavasti.