Peili kookas 52x55cm fossiilipeili, paino n 6,8kg
Peili kookas 52x55cm fossiilipeili, paino n 6,8kg
-40%

Peili kookas 52x55cm fossiilipeili, paino n 6,8kg

40 % alennus
570,00 € 950,00 €
sis. 24 % ALV
Peilikehyksen edessä koholla ammoniitteja ja orthocera-oikosarvifossiileita. Peilin kehyksen korkeus 52cm, leveys 55cm, peiliosan halkaisija 20cm.


Peilin takana on tukeva ripustuskoukku.

 Pieni pala ikuisuutta&rdquo Oikosarvifossiili- Orthoceras-fossil : Orthoceras on yleisnimi meressä eläneistä suoraviivaisista eläimistä, jotka olivat eräänlaisia esimustekaloja. Oikosarvet (Orthoceras) on 500&ndash 250 miljoonaa vuotta sitten elänyt, sukupuuttoon kuollut helmiveneiden suku. Se saalisti muun muassa trilobiittejä. Useimpien fossiilien syntymisen edellytys on, että eläin tai kasvi kuoltuaan hautautuu liejuun, joka suhteellisen pian kuivaa muodostaen suojakuoren sen ympärille. Sisällä tapahtuu vähitellen mätänemistä ja syntyvät tyhjät tilat muuttuvat kiveksi tai metalliksi kuoren läpi tihkuvan veden mukanaan tuomien ainesten vaikutuksesta. Prosessi kestää miljoonia vuosia.

Ammoniitti- AmmoniteFossiilien silmiinpistäviä kuvioita ja muotoja on pidetty suojaavina ja tehokkaina talismaaneina tuhansia vuosia. Ammoniitit olivat nilviäisten pääjaksoon ja siinä pääjalkaisten luokkaan kuuluvia fossiilisia merieläimiä. Eri lajeja tunnetaan useita tuhansia. Ammoniitti sääteli uimasyvyyttään lisäämällä tai vähentämällä veden määrää tyhjissä kammioissa. Ammoniitit ilmestyivät noin 400 miljoonaa vuotta sitten ja hävisivät sukupuiuttoon 65 miljoonaa vuotta sitten.

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.