Klinokloori siivu 50x40x7mm 22g nro Hi79 katso video
Klinokloori siivu 50x40x7mm 22g nro Hi79 katso video Klinokloori siivu 50x40x7mm 22g nro Hi79 katso video Klinokloori siivu 50x40x7mm 22g nro Hi79 katso video

Klinokloori siivu 50x40x7mm 22g nro Hi79 katso video

4,50 €
5,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Klinokloori Chlinoclore Baikal Venäjä. Sopii hyvin vaikka riipuksen valmistamiseen.

Klinokloori - Seraphinite- Serofinit...

Klinokloori vahvistaa ihmissuhteita. Kloriittiryhmän mineraalina kivi on yksi parhaista parantavista kivistä. Auttaa ymmärtämään, että ihmisen ei tarvitse jäädä avuttomaksi eikä toivottomaksi oman elämänsä rakentamisen tai korjaamisen edessä. Klinokloori on erityisen hyödyllinen kivi käytettäväksi sairaana ja vuoteen­oma­na ollessa. Sitä voi käyttää auran, chakrojen ja meridiaanien puhdistamiseen.

Klinokolori peittää usein muita mineraaleja ja esiintyy liuskeisina ja rakeisina muodostumina sekä harvemmin tasapintaisina, monokliinisina kiteinä. Väri-muunnokset ovat väritön, valkoinen, keltainen ja vihreä. Klinokloori on yleisin kloriittien ryhmään kuuluva mineraali. Kloriitti on yleisnimi vihertävien, koostu­mukseltaan samantapaisten mineraalien ryhmälle. Siihen kuuluvat mm. ka­mo­siitti, dafniitti, delessiitti, klinokloori, penniitti ja prokloori. Kovuus 2-4, omi­naispaino 2,6-3,3. Himmeästi lasi-/helmiäiskiiltoinen, läpi­kuul­tava, viiru val­koi­nen tai vihreä. Murros sälöinen, joustamattomasti taipuisa, loh­keavuus erittäin etevä. Tätä Venäjältä, Itä-Siperiasta saatavaa kloriittimuotoa kutsutaan paikallisesti nimellä Serefina, Serofinit.  

 • Hyvä  meditointikivi mm. enkelienergioihin

      
 • Edistää yhteistyövalmiutta    

      
 • Haihduttaa riitaisan energian

      
 • Ametistin  kanssa käytettynä suojaavat tehokkaasti epä­miellyttäviltä     energiavärähtelyiltä.

      
 • Karneolin ja rubiinin kanssa käytettynä voi suojautua negatiivisilta     energioilta.

     
 • Värähtelyluku  5,6,9

      
 • Astrologisesti  härkä, jousimies

      
 • Chakrat: Kruunuchakralla kaikkia chakroja yhdistävästi ja     tasapainottavasti.